FLAIR - VULLING MET LUCHT

 

Flair is een vulling met lucht. Ja de kussens zijn met lucht gevuld! En ja, doormiddel van zadeldrukmetingen is bewezen dat dit het beste is wat men een paard kan bieden aan comfort!

 

Flair is een, uit vier luchtkamers bestaand syteem, dat een zachte, flexibele en gelijkmatig oppervlak zonder drukpunten bied voor het paard.

 

In tegenstelling tot zadels die met wol gevuld zijn, zijn alle aanpassingen, terwijl de ruiter in het zadel zit, snel gedaan. U en uw zadelfitter kunnen het zadel perfekt voor-achterwaarts en rechts-links instellen en uitbalanceren. Ook wanneer het paard ongelijkmatige bespiering heeft. Eenmaal aangepast hebben de Flair luchtkamers geen verdere instelling, alleen wanneer de voedingstoestand of trainingsconditie wijzigt. Maar ook dan is de verandering eenvoudig te doen

 

 

Flair is Air Flocking. Yes, the panels of the saddle are filled with air!

 

KWALITEIT VOOR PRESTATIE, COMFORT & PASVORM

WOW zadels zijn gemaakt in Engeland door First Thought Equine Ltd.

WOW zadels gebruikt gepatenteerde technologie, dat alleen in deze zadels te vinden is.

Registratie  No. 3186860    Geregistreerd in Engeland.

WOW Nederland, Sint Nicolaasga.

Catch up on what is new and coming up with our products, events and riders WOW Saddles You Tube Channel Twitter button Facebook Button
Member of the Society of Master Saddlers
Member of the British Equestrian Trade Association

The First Thought is always best

© 2011 Copyright all information is copyright and cannot be reproduced without prior permission. WOW, Flair, Korrector & Equiform are Trade Marks of First Thought Equine Ltd.

All products and features described herein are protected by Patents, Trade Marks and Registered Design Rights.