MODULAIR CONCEPT

 

WOW™  is wereldwijd het eerste modulaire zadel

 

Met WOW is het voor de eerste keer mogelijk een traditioneel uitziend zadel te hebben met alle eigenschappen van een traditioneel zadel waarbij het mogelijk is de verschillende onderdelen in zijn geheel of gedeeltelijk zo te veranderen dat het voor verschillende paarden, ruiters en disicplines past

 

De zitting, kussens en zweetbladen van het zadel zijn los van elkaar  verkrijgbaar, zodat je gemakkelijke de verschillende onderdelen kunt verwisselen. Gecombineerd maken ze een zadel dat de prestatie van paard en ruiter onverslaanbaar maakt!

 

Het Flair Air systeem is in de kussens ingebouwd, wat het mogelijk maakt voor de kussens om zich rondom de spieren van het bewegende paard te bewegen en ruimte te geven aan deze bewegingen. De lucht is aanpasbaar en draagt op die manier bij aan een gebalanceerd zadel op een bewegend paard.

 

WOW™ competitor presteert op de hoogste niveau's van dressuur, springen, eventing en endurance. De gepatenteerde technologie en concepten maken dat er geen ander merk is met een zadel zoals deze. Het is een uniek systeem wat klaar is voor de 21ste eeuw.

 

 

 

Every part of a WOW saddle is interchangeable.

 

KWALITEIT VOOR PRESTATIE, COMFORT & PASVORM

WOW zadels zijn gemaakt in Engeland door First Thought Equine Ltd.

WOW zadels gebruikt gepatenteerde technologie, dat alleen in deze zadels te vinden is.

Registratie  No. 3186860    Geregistreerd in Engeland.

WOW Nederland, Sint Nicolaasga.

Catch up on what is new and coming up with our products, events and riders WOW Saddles You Tube Channel Twitter button Facebook Button
Member of the Society of Master Saddlers
Member of the British Equestrian Trade Association

The First Thought is always best

© 2011 Copyright all information is copyright and cannot be reproduced without prior permission. WOW, Flair, Korrector & Equiform are Trade Marks of First Thought Equine Ltd.

All products and features described herein are protected by Patents, Trade Marks and Registered Design Rights.