WOW Nederland zorgt voor informatie voorziening over het wow zadel. De groep fitters hebben in Nederland en Engeland de opleiding met goed gevolg afgelegd. De opleiding vraagt een gedegen kennis van de bouw van het paard, de invloed van het zadel op de prestaties van het paard en het afstemmen van de pasvorm van het zadel op ruiter en paard.

Doormiddel van intercollegiaal overleg, bijscholing op het gebied van productkennis, nieuwe ontwikkelingen en uitwisseling van ervaringen wordt de kwaliteit op een hoog niveau gehouden.

 

De WOW zadels, geproduceerd door First Thought Equine, zorgen voor een enorme verbetering van het traditionele Engelse zadel, met een gigantische verbetering van de prestaties van het paard. WOW is in onafhankelijke onderzoeken getest in op zijn minst drie continenten en steekt met kop en schouders uit boven zijn concurrenten tijdens drukmetingen en gangenanalyses.

 

Alle producten die door First Thought Equine zijn geproduceerd staan voor het welzijn en gezondheid van het paard en het verbeteren van de prestaties van het gereden paard.

Alle producten zijn met behulp van de computer ontworpen, ontwikkeld en uitgesneden, waardoor een hoge mate van accuraatheid en herhaalbaarheid ontstaat.

Daarboven op is het voor iedereen mogelijk het eigen zadel totaal uniek te maken door de vrijheid in het kiezen van de kleuren van het leer. Niet alleen is het WOW zadel volledig te veranderen en aan te passen aan de (trainings)conditie van je paard, maar ook nog eens volledig aan jezelf.

 

 

 

 

 

 

 

KWALITEIT VOOR PRESTATIE, COMFORT & PASVORM

WOW zadels zijn gemaakt in Engeland door First Thought Equine Ltd.

WOW zadels gebruikt gepatenteerde technologie, dat alleen in deze zadels te vinden is.

Registratie  No. 3186860    Geregistreerd in Engeland.

WOW Nederland, Sint Nicolaasga.

Catch up on what is new and coming up with our products, events and riders WOW Saddles You Tube Channel Twitter button Facebook Button
Member of the Society of Master Saddlers
Member of the British Equestrian Trade Association

The First Thought is always best

© 2011 Copyright all information is copyright and cannot be reproduced without prior permission. WOW, Flair, Korrector & Equiform are Trade Marks of First Thought Equine Ltd.

All products and features described herein are protected by Patents, Trade Marks and Registered Design Rights.